Gay semakin ramai di Malaysia, apa dah jadi???

Ketika saya sedang menyelongkar barang barang yang dipamer di alam siber ini saya terjumpa

Sites with most total traffic coming from: Malaysia

yang diletak bawah tajuk

globetrackr statistics for: Malaysia

saya menjumpai satu link yang berada di kedudukan ketiga iaitu laman gaya..Apabila saya membuka didapati telah ada 366, 425 hits telah dicapai dengan kadar pelawatnya adalah dari Malaysia.

Bagaimana dan apa yang telah berlaku sukar dijawab…Namun ia memerlukan kita berwaspada dan menerangkan kembali kepada semua bahaya serta risiko hubungan sesama jenis seperti ini. Kecenderungan penduduk negara membuka laman seperti itu sangat bahaya dan boleh memudaratkan semua pihak….

Bumi telah diterbalikkan sebagai balasan kepada kaum Nabi Lut yang mengamalkan seks sesama jantina / liwat / luar tabie……Justeru, adakah kita mahu negara kita dilipat oleh Allah disebabkan ada hubungan seperti ini?

Marilah kita perihatin kepada agama, politik, sosial tanah air kita …Moga Allah akan menjaga kita semua !

Harap komen saudari / saudari bagi memberi pendapat bagaimana menangani gejala tidak sihat ini…

Segala komen sangat dihargai…

Advertisements

2 Responses

  1. saya menyokong usaha saudara untuk menangani masalah sosial yg semakin menular di kalangan umat islam di negara kita dewasa ini.kita sebagai umat islam harus kembali kepada matlamat asal kita sebagai hamba Allah yg telah diberi hidayah oleh Nya.kembali menginsafi diri bahawa Kiamat semakin menghampiri kita.Ingatlah azab yg akan kita hadapi andai kemungkaran terus bertuan di hati.

  2. Asalamualaikum pada yg melayari …Tika ini dunia semakin menuju kehancuran..gejala LGBT semakin menular dgn dashyatnya dibumi Malaysia ini..mengikut perangkaan nisbah 3:10 (lelaki) adalah golongan LBGT tidak termasuk pondan dan sejenisnya…oleh itu saudara2ku marilah sama -sama kita menentangnya habis-habisan kerna puak ini semakin berani bersuara lantang minta dihalalkan dinegara kita.AYUH sebelum BALA Dari ALLAH SWT turun dibumi kita seperti mana kaum nabi Lut…kelak kesal tidak berguna lagi.wslm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: