Kenyataan Dr Zamihan ASWAJA isu Dr Maza Tuduh Anti Dr Zakir Naik

fb ustaz Zamihan

MUFTI PERLIS KAKI FITNAH

Selepas Aidilfitri kelihatan nafsu jahat mulai membuak2 terkeluar. Syaitan yg terbelenggu di bulan Ramadhan juga mula berkeliaran menaburkan fitnah. Termasuk dari agamawan yg bertaraf Mufti. Terbaru, Mufti Perlis Dr Maza MEMFITNAH ASWAJA dgn menyamakan ASWAJA setaraf dgn HINDRAF dan bersikap anti kpd Dr Zakir Naik.
Wallahi,Wabillah, Watallahi…ASWAJA tak pernah mengeluarkan kenyataan membantah atau menghalang Ceramah Zakir Naik sama sekali. Ia hanya tohmahan palsu yg direkacipta oleh Mufti Perlis yang biadab. Malang sekali,  Mufti ni selalu bangga diri dgn sarjana hadith. Tetapi pandai pula mencipta RIWAYAT PALSU dari ASWAJA berkenaan Zakir Naik.
Usaha mengulangi fitnah ini membuktikan Maza berniat memburuk-burukkan imej ASWAJA. Beliau kelihatan cuba menarik sokongan org ramai kpdnya dgn menipu dan memutarbelit fakta. Jelas,  beliau tidak mendapat manfaat dari Ramadhan dgn mengulangi fitnah yg sama semenjak fitnah pertama pd 18/4/2016 lalu. Dlm hadis Jibril AS disebut Celaka bg mereka yg mendapatkan ramadhan tetapi dosanya tidak diampunkan oleh Allah. Kasiaan sang Muftin.
Utk makluman semua, Mufti Perlis ini merupakan makhluk Allah yg pertama memfitnah Zamihan berfahaman Syiah semenjak tahun 2001 lagi. Diulangi lagi fitnah berkenaan dlm Majalah Milenia tahun 2006. Ia kemudiannya dikutip pula oleh pengikut wahhabi tegar yg lain. Nampak jelas,  jiwanya kecamuk dan berpenyakit. Semoga beliau disembuhkan oleh Allah swt.
Tinjauan melalui youtube juga menjelaskan Maza al F-attan dlm bbrapa kenyataannya mengaitkan Zamihan dgn gejala Takfir dan berfahaman Ahbash. Masya Allah. Demi Allah,  Zamihan berlepas diri dari fitnah dan tohmahannya.
Ingin saya tegaskan bahwa Mufti tidak wajar bersikap pengecut. Jangan hanya berani di media sosial sahaja. Jika ada maruah…jom kita semuka utk diskusi, debat, muzakarah demi mencari kebenaran. Kita juga boleh bermubahalah utk membuktikan kebenaran tersebut. Ayuh. Silakan.
Ayuh. Zamihan akan bongkar pendustaan anda satu persatu. Hubungi Zamihan di hp : 012 213 5518. Silakan. Ana bersedia ke pejabat antum. Sila berikan ruang masa terluang barang seketika utk selesai fitnah ini.
Insya Allah…fitnah entum ni…tak sampai kemana pun. Jika Allah panjangkan umur…kita akan menyaksikan Maza beroleh kaffarah atas fitnah yg amat keji ini. Bekerjalah, makanlah,  minumlah dan bergembiralah dgn dosa yg enta tempah sendiri.
Kami akan buat laporan polis dan SKMM atas fitnah keji kali ke2 ini. Dan akan menyaman Mufti Kaki Fitnah tanpa prejudis. Kita akan bertemu di mahkamah dunia dan mahkamah akhirat.
Firman Allah : Celakalah atas setiap pengumpat dan pencela..al Humazah ayat 1.
#MUFTI KAKI FITNAH

# BANTERAS SYAITAN SYAWAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: