Bukti Kukuh Pegawai Penyelidik JAKIM pro Wahabi !

sila rujuk tulisan sebelum ini berkenaan nama yang dipaparkan bernama Aizam Mas’od di atas  klik sini  https://ustazmoden.wordpress.com/

Ternyata masih ada peminat tokoh wahabi di kalangan pegawai JAKIM dan tidak peliklah jika JAKIM gagal menyesatkan Wahabi dan mengambil tindakan tegas terhadap pro Wahabi di Malaysia…

Semoga anasir wahabi dalam JAKIM atau Pejabat Agama di negara kita akan dibersihkan dengan segera sebelum terlambat.

Akan datang artikel tentang peguam PAS yang bela murtad pro wahaby bernama Ahmad Jailani bin Abdul Ghani  seorang peguam syarie dan sivil yang berfahaman wahabbi.

Bukti beliau berfahaman sedemikian boleh dikesan melalui penglibatan aktif dalam konvensyen-konvensyen as-sunnah yang dianjurkan Dr Mohd Asri bin Zainal Abdin (tanya sama Pak Google, pasti dapat buktinya).

Tidak hairanlah, beliau begitu komited membantu anak guamnya yang bernama Siti Fatimah @ Tan Ean Huang mendapatkan status murtad dengan hak yang dilindungi sepenuhnya oleh undang-undang syariah.

Juga akan dimuatkan tentang Mukhriz Mahathir serta keluarga beliau yang kagum dengan aliran Wahabi ini…

Siap dengan gambar dan juga bukti berkaitan. Wahabi dipastikan akan hancur di Malaysia…

Say no to wahabi atau apa jua fahaman sesat yang merosak akidah umat.

2 Responses

  1. JAKIM perlu tarbiahkan si Aizam ini supaya kembali ke manhaj Ahli Sunnah Wal Jamaah (Asya’irah wa Maturidiyyah) yang sebenar. Andainya pegawai ini masih dengan pendiriannya maka si Aizam ini perlu disingkir kerana dia membawa mudhorat kepada umat.
    Sudah termaktub bahawa Malaysia adalah negara yang berpegang kepada Mazhab Fiqh Iman Syafi’ie dan Aqidah Tauhid mengikut Asya’irah wa Maturidiyyah.
    Salafi Wahhabi ternyata memesong umat dengan menggelarkan mereka Ahli Sunnah. Mereka ini Ahli Sunnah Hong Kong atau Macau bukan Ahli Sunnah Wal Jamaah yang terdiri dari pengikut Imam 4 mazhab..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: